Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın çabucak tahliyeye imkân veren yangın kapısı, diğer zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Z tipi yangın merdiveni adını mimarilış şeklinden düzenır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının pıtrakı sıkıcaya kapanmasını sağlamaktır.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanoğluın emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlamlanır. Yapılan araştırmalar, yangın kellelangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık müddet süresince fenomen yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Tekrar sadece 6 dakikalık kısaca bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı sabitleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklehandan yangın olumsuzluklarıyla kuruluşların muhtevaindeki merdivenler kullanılamaz bir hal düzenır. Böylelikle örgülardan çıkış imkânsız olur. En güzel alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Sevimli kaybının en aza indirilmesi ya da silme engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Hatta Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve işlevsel yapısının korunması da hayati önem taşır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının kesinlikle açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak herhangi bir uzmanlık yerı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı Yangın Merdiveni Kapısı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page