Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kalın in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın baplarının ve elan birokkalı yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın kesinlikle sağlandığını öğrenmek kabil zemin durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve asıl kapıların taliı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın içindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Meydanında mütehassıs ve sertifikalı fonçılarımızın katkıları ile her projeye yönlü yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya muhik ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Icraatında kanatlardan biri sabit ötekisi hareketlidir. çakılı kanada zir üst sürgü ve dip kısım uygulandığı kadar, amudi panik pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak daha bir araba insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân Yangın Merdiveni Kapısı verir.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile örgülacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere sessiz yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate tuzakınarak gerekli adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele allıkınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile fazlasıyla önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında mahir ve sükselı kapı üreticileri ile çkırmızıışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page